Angèle helpt, ondersteunt, en denkt op een liefdevolle manier mee bij al jullie vragen of zorgen rondom de borstvoeding. Samen met jullie zoek ik naar de beste oplossing voor de manier van voeden die bij jullie past.

Lactatiekundige hulp voor alle vragen over de borstvoeding

Werkwijze

Na aanmelding of contact maken we een afspraak bij je thuis.

Het lactatiekundige consult duurt 1 uur. Ik neem dan een anamnese af. Ik doe een mondonderzoek en zn. een borstonderzoek. Ik wil ook de voeding aan de borst observeren, zodat ik kan zien hoe effectief de voeding verloopt. Daarbij geef ik tips en adviezen.

Nazorg

Bij een basis consult krijg je een kort geschreven verslag en is er verder geen nazorg.

Bij een all-in consult krijg je via de e-mail een uitgebreid verslag en houden we nog 2 weken contact via app berichtjes of evt. telefonisch contact.

Samenwerking

Desgewenst kan ik andere professionals consulteren. Je kunt hierbij denken aan het consultatiebureau, de osteopaat, of de verloskundige. In overleg met jou zal ik de verslaglegging ook met hen delen.