Lactatiekundige

Loopt de borstvoeding niet zoals je verwacht had, heb je vragen, ben je onzeker of ben je op zoek naar de oplossing voor een probleem? Vraag dan een consult aan voor mijn professionele en persoonlijke hulp bij borstvoeding. Ook al is borstvoeding geven een natuurlijk proces, dat geeft niet de zekerheid dat die periode zonder zorgen of problemen zal verlopen in een vroeg of later stadium. Belangrijk dat je tijdig hulp zoekt.

Lactatiekundige hulp voor alle vragen over de borstvoeding

angele-borstvoeding

Een lactatiekundig basisconsult aan huis

Ervaar je moeilijkheden of ongemak bij het geven van borstvoeding? Heb je problemen met aanleggen, melkproductie of andere borstvoedingsproblemen? Ik kom bij jullie thuis langs, ik stel aanvullende vragen en bekijk het mondje van je baby. Al jullie vragen gaan we inventariseren en natuurlijk zal ik mee kijken bij het voeden van je kindje, zodat het voeden meestal gelijk veel prettiger verloopt.

Bij een basis consult krijg je een geschreven verslag, de nota voor je ziektekostenverzekeraar. Tot slot uitleg van de betaling. Het consult wordt afgesloten en er is geen follow-up.

lactactiekundige Flevoland

Lactatiekundige consult All-in

Naast het uitgebreide lactatiekundig consult aan huis krijg je een uitgebreid verslag met daarin de afspraken, adviezen en tips zoals besproken. Daarnaast heb je nog 2 weken de tijd om contact te houden met mij via what-app kan je bijv nog vragen te stellen. Dus je hebt nog een folluw-up na het consult.

lactatiekundige almere all-in

Een telefonisch- of videoconsult

Een telefonisch of videoconsult is handig voor een antwoord op korte vragen en vragen waarbij het niet nodig is dat jij en/of je baby gezien wordt. 

videoconsult

Een kolfconsult

Wil je uitleg krijgen over kolven als je bijvoorbeeld weer gaat werken of lukt het kolven niet en heb je hier begeleiding bij nodig? Kies dan voor een kolfconsult.

kolfconsult

Een zwangerschapsconsult

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Ben je zwanger en op zoek naar informatie en ondersteuning bij het geven van borstvoeding? Wil je volledig voorbereid zijn op het voeden van je baby? Als traditionele voorlichtingsavonden je niet aanspreken, overweeg dan om een zwangerschapsconsult met mij af te spreken. Tijdens het consult bespreek ik met jou en/of je partner alles wat je moet weten om een goede start te maken, zoals hoe vaak en hoe lang je borstvoeding geeft, verschillende borstvoedingshoudingen en hoe je kunt zien of je baby voldoende melk krijgt. Ik kan je ook helpen met speciale situaties zoals tweelingen, borstoperaties, geplande keizersneden, medicijngebruik en eerdere problemen met borstvoeding. 

zwangerschapsconsult

Vervolg consult

Meestal volstaat een lactatiekundig consult inclusief de daarbij behorende follow-up maar heb je nog meer vragen of wil je dat ik nog een keertje bij je kom kijken dan kunnen we een vervolg consult afspreken

Welke kosten vergoed jouw verzekering?

Veel verzekeraars vergoeden lactatiekundige hulp/zorg wel vanuit een zorgverzekering met aanvullende dekking. Het is over het algemeen verstandig om de polis of zorgzoeker van de zorgverzekeraar te raadplegen om te kijken of vergoeding kan plaatsvinden.